Hallingdal Lokalmatsenter

Hallingdal Lokalmatsenter er et nytt nedskjærings- og videreforedlingsanlegg for kjøtt som parterer slakt og vakumpakker kjøtt av både husdyr og hjortevilt. Produksjonen består blant annet av pølser, karbonader og ferdig varmebehandlet kjøtt. Hallingdal Lokalmatsenter tilbyr kjøttvarer av høy kvalitet med sporbarhet tilbake til bonden. Mørningen er noe selskapet har spesielt fokus på.

Hallingdal Lokalmatsenter holder til i Rukkedalen, Slettevegen 62, 3540 Nesbyen

 

 

Hallingdal Lokalmatsenter
3540 Nesbyen, i Hallingdal
Tlf:90179321
Epost:post@hallingdallokalmatsenter.no 

www.hallingdallokalmatsenter.no

Hallingdal Lokalmatsenter:                                                                               

Vi produserer produkter fra:

  • Kje
  • Lam
  • Storfe
  • Hjort
  • Elg
  • Svin
  • Villsvin

 

  • Skogens Konge, grillpølse av elg
  • Spenstig Hallingtapas av storfe
  • Viltburger av elg og hjort
  • Pulled kje
  • Kjøttdeig av elg
  • Kjøttdeig av hjort
  • Grytekjøtt av elg i biter
  • Tapasboller av kje
  • Urtepølse av kje
  • Ytrefilet, og indrefilet av kje
  • Kjelår med bein
  • Kjeribbe, ferdigsteikt